Spiraalipääsormus

Hopeinen mattapintainen sormus, missä kauniit spiraalikoristeet. Valmistettu 1,2mm vahvasta hopeasta, rungon leveys n.4mm, spiraaliosion koko n. 20mm x 16mm.

Sormus on yksinkertainen, näyttävä ja mukautuu sormeen hyvin. Miellyttävä käyttää vaikka joka päivä. Kokoa on mahdollista hieman muuttaa, koska on avonainen.

Malli on ikivanha klassikko. Samanlainen, löydetty kultainen sormus on ajoitettu aikaan 800 ekr.. Euran Luistarin kalmistosta on myös löytynyt samantapainen pronssinen versio viikinkiajalta.

72,00  sis. alv 24%

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kuvaus

Hopeinen mattapintainen sormus, missä kauniit spiraalikoristeet. Valmistettu 1,2mm vahvasta hopeasta, rungon leveys n.4mm, spiraaliosion koko n. 20mm x 16mm.

Sormus on yksinkertainen, näyttävä ja mukautuu sormeen hyvin. Miellyttävä käyttää vaikka joka päivä. Kokoa on mahdollista hieman muuttaa, koska on avonainen. Malli on ikivanha klassikko. Samanlainen, löydetty kultainen sormus on ajoitettu aikaan 800 ekr.. Euran Luistarin kalmistosta on myös löytynyt samantapainen pronssinen versio viikinkiajalta.

Sormus valmistetaan yhdestä pitkästä hopealevysoirosta, mistä molemmat päät sahataan auki tietyn matkaa. Nämä päihin sahatut kaksi ohutta soiroa viilaataan pyöreähköksi ja taivutetaan spiraaleiksi, lopuksi sormus muotoillaan pyöreäksi. Tämän sormuksen valmistusprosessi on ihanan simppeli ja materiaalihukka on todella pieni. Spiraaliosiossa on käytetty hopean tummennusainetta, kuvion esiintuomiseen.

Mukana tulee rasia, missä korua kannattaa säilyttää, kun sitä ei käytä. Lisäksi rasian voisi laittaa vielä minigrip -pussiin, näin ilman epäpuhtaudet eivät pääse hopeaa tummentamaan. Toimitusaika tuotteille 1-4 viikkoa, koska korut tehdään käsityönä, jokainen erikseen. Jos tuote löytyy varastosta se postitetaan mahdollisimman pian, jopa samana päivänä, kun tilaus tehty.