Kalaverkko kaulakoru pieni

Kevyet ja herkät kalaverkkokorut kuvastavat Säkylän Pyhäjärven muikkuja. Korua käytettäessä hopeiset kalat välkehtivät, kuin oikeat muikut. Korut on metallilakattu rautalangan ruostumisen estämiseksi. Kaulakoruissa ketjuna on ohut ankkuriketju. Ketjun voi avata ottamalla lenkki pois verkkokorussa olevasta ”koukusta”.

Kalaverkkokorut ovat täyttä käsityötä ja siksi jokainen on omanlaisensa.

  • Hopea, rautalanka
  • Riipuksen koko 50 x 50mm, ketju 60cm
  • Kaloja 6kpl

85,00  sis. alv 24%

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Varastossa

Kuvaus

Verkot punotaan käsin ohuesta rautalangasta ja verkon kasvaessa kalat pujotellaan omiin paikkoihinsa. Kalat on ensin piirretty hopealevyyn ja sahattu yksitellen siitä irti ja viimeistelty valmiiksi. Jokaisen korun yhdestä kalasta löytyy nimi- ja hopealeima, kertomassa aidosta materiaalista. Korua käytettäessä hopeiset kalat välkehtivät, kuin oikeat muikut. Korut on metallilakattu rautalangan ruostumisen estämiseksi. Kaulakoruissa ketjuna on ohut ankkuriketju. Ketjun voi avata ottamalla lenkki pois verkkokorussa olevasta ”koukusta”.

Kalaverkkokorut ovat olleet mallistossani jo yli 20 vuotta. Ensimmäiset kalaverkko -korvakorut valmistin vuonna 1999 Pyhäjärvimessuille tuotekilpailuun, missä ne saivat 2.palkinnon.

  • Hopea, rautalanka
  • Riipuksen koko 50 x 50mm, ketju 60cm
  • Kaloja 6kpl

Mukana tulee rasia, missä korua kannattaa säilyttää, kun sitä ei käytä. Lisäksi rasian voisi laittaa vielä minigrip -pussiin, näin ilman epäpuhtaudet eivät pääse hopeaa tummentamaan. Toimitusaika tuotteille 1-4 viikkoa, koska korut tehdään käsityönä, jokainen erikseen. Jos tuote löytyy varastosta se postitetaan mahdollisimman pian, jopa samana päivänä, kun tilaus tehty.